Γιατί Ονειροδρόμιο;

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός στη Λαμία “Ονειροδρόμιο”  είναι σε μια πολύ ήρεμη και γαλήνια περιοχή της Λαμίας,τη Ροδίτσα, που το κλίμα της είναι ιδανικό για παιδιά . Είναι ενα μαγικό σημείο ανάμεσα στην Εκκλησία του Αγ. Αθανασίου και το Δημοτικό σχολείο που μπορούν να αναδειχθούν, να έχουν ωραίες εικόνες, να εκδηλώσουν θετικά τα συναισθήματά τους και κυρίως να μαθουν σε ενα ωραίο μαθησιακό φυσικό περιβάλλον.

Δεύτερο σημείο είναι το εκπαιδευτικό προσωπικό, επαγγελματίες δασκάλες που εχουν κύριο στόχο να αναπτύξουν, ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα κάθε παιδιού με την αγάπη για τη γνώση, το διάβασμα και τη μάθηση που θα είναι μια δια βίου προσπάθεια.

Επίσης στη φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σε:
  •  Δραστηριότητες Εποικοδομητικές δραστηριότητες που βασίζεται στην Έρευνα και στην Περιέργεια.

 

  • Επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές αναπτυξιακές ανάγκες και στύλ μάθησης κάθε παιδιού.

 

  •  Επιτρέπουμε στο παιδί να εξερευνήσει, να διερευνήσει και να πειραματιστεί προκαλώντας καθε λίγο και λιγάκι δημιουργικές προκλήσεις στο περιβάλλον του και στη σκέψη του.

 

  • Μεριμνούμε σε πολλαπλά επίπεδα για τη συναισθηματική, κοινωνική, πνευματική και σωματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

 

  • Πολύ μεγάλη σημασία δίνουμε στην αυτοπεποίθηση του κάθε παιδιού που είναι πολύ σημαντική, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, για να έχουμε ενα ισορροπημένο παιδί έτοιμο να ενταχθεί και ειναι κατάλληλα προετοιμασμένο για το Δημοτικό σχολείο.
    Στη φετινή μας χρονιά βάλαμε και πολλά στοιχεία Μοντεσσόρι που για τη Λαμία θεωρούμε οτι θα είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο που το είχε ανάγκη.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.