Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Ονειροδρόμιο ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 με τα Χριστουγεννιάτικα Ανοιχτά Εργαστήρια, που πραγματοποιήθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας στη Ροδίτσα Λαμίας. Κινητήριος δύναμη… Η μαγεία του Πολικού Εξπρές. Το τρένο ξεκινά με επιβάτες μικρούς και μεγάλους… Περνάμε πρώτα από το εκδοτήριο εισιτηρίων, συνεχίζουμε στα Rudi Bells, κάνουμε μια στάση για Hot Drinks και ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας με τον καλύτερο τρόπο… με το Χριστουγεννιάτικο Καραόκε. Ένα διασκεδαστικό απόγευμα! Μια εμπειρία αλλιώτικη τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς. Η αντιστροφή των ρόλων είναι που έχει σημασία! Οι μεγάλοι, μικροί και οι μικροί , μεγάλοι! Υποκινητές, Μέντορες, εμψυχωτές.

Και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας κορυφώθηκαν  την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στη Β΄Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας (ΕΠΑΛ), όπου έλαβε χώρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με τίτλο «Κρίση(μα) Χριστούγεννα», από όλα τα τμήματα του σχολείου μας. Τα παιδιά μας με πολύ διασκεδαστικό τρόπο μας είπαν ότι: τα ευχάριστα νέα είναι πως ο Άι Βασίλης θα φέρει την ανάπτυξη, τα δυσάρεστα είναι ότι έχασε το δρόμο!

Μια πολύ όμορφη ιστορία εμπνευσμένη από την παιδαγωγική ομάδα του σχολείου μας και υπέροχα διεκπεραιωμένη από τα μοναδικά παιδιά μας.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.