Η ομάδα μας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Μπούρχα Δήμητρα | Ιδιοκτήρια

Η πολυετή μου πείρα σε παιδικούς του Δήμου Αθηναίων και της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και οι πολυάριθμες δημοσιέυσεις και εισηγήσεις σε διεθνή – παγκόσμια και πανελλήνια συνέδρια, αποτέλεσαν κινητήριο δύναμη και εφαλτήριο για να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο προσχολικής εκπαίδευσης.

Περισσότερα 🙂

Δέσποινα Μυλωνά | Δασκάλα

Εργάζομαι στο “Ονειροδρόμιο” από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του. Η υπομονή, η δημιουργικότητα και η αγάπη είναι ο κινητήριος μοχλός για να ασκώ αυτό το λειτούργημα.

Know Me 🙂

Γεωργία Νυκτερίδα | Δασκάλα

Γεννήθηκα στις 5 Ιουνίου του 1990 και μεγάλωσα στην Στυλίδα.
Φοίτησα στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του Ι.Ε.Κ.-Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας και εργάζομαι στο Ονειροδρόμιο από το Μάιο του 2015.

Know Me 🙂

Μαρία Τσέλιου | Δασκάλα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Φοίτησα στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ – ΟΑΕΔ Λαμίας και συνεργάζομαι με το “Ονειροδρόμιο” από το 2013.

Περισσότερα 🙂

Εύη Φρούσου | Νηπιαγωγός

Η παιδαγωγική και επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2010, στον χώρο των Ιδιωτικών Νηπιαγωγείωνκαι συνεχίστηκε στον Βρεφονηπιακό σταθμό – Νηπιαγωγείο “Ονειροδρόμιο”, από την πρώτη μέρα ίδρυσης του

Know Me 🙂

Ευτυχία Καραχάλιου | Δασκάλα

Γεννήθηκα 25 Δεκεμβρίου 1987 στην Λαμία. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης στο ΙΕΚ Λαμίας. Εργάζομαι στο χώρο αυτό από το 2009 και βρίσκομαι στο βρεφομηνιακό σταθμό Ονειροδρόμιο από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα.

Know Me 🙂

Βησσαρίων Φίλος | Οδηγός Σχολικού

Ως οδηγός φροντίζω τα παιδιά να πηγαίνουν με ασφάλεια προς το σχολείο και προς τους γονείς τους, τηρόντας αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας. Και ως μπαμπάς φροντίζω να αισθάνονται άνετα, γεμάτα όρεξη για δραση πηγαίνοντας στο σχολείο και ήρεμα και χαρούμενα γυρίζοντας στο σπίτι.

Know Me 🙂
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.